Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi tineri au comis accidente în Timişoara, rănind uşor două persoane

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 20 mai 2013, doi tineri au fost implicaţi în evenimente rutiere soldate cu rănirea uşoară a două persoane. Dacă primul a accidentat un biciclist pe o trecere de pietoni din zona Brâncoveanu, cel de-al doilea a lovit o femeie care traversa neregulamentar bulevardul General Ion Dragalina.

Poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi, ieri, cu privire la producerea unui accident pe strada Brâncoveanu. Deplasându-se la faţa locului, au constat că A. Cristian, de 28 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a surprins şi accidentat o persoană care traversa carosabilul pe marcajul pietonal, fiind pe bicicletă. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a biciclistului V. Mircea, de 58 de ani, din Timişoara.

Cel de-al doilea accident a avut loc tot ieri, în jurul orei 14:15, când poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe bulevardul General I. Dragalina. Deplasându-se la faţa locului, au constat că M. Raul, de 23 de ani, din Moldova Nouă,  a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a  surprins şi accidentat un pieton. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a pietonului M. Maria, de 60 de ani, care era angajată în traversarea carosabilului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan din Timișoara.Trei mașini s-au ciocnit...