Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doi tineri au comis accidente în Timişoara, rănind uşor două persoane

- Advertisement -

Luni, 20 mai 2013, doi tineri au fost implicaţi în evenimente rutiere soldate cu rănirea uşoară a două persoane. Dacă primul a accidentat un biciclist pe o trecere de pietoni din zona Brâncoveanu, cel de-al doilea a lovit o femeie care traversa neregulamentar bulevardul General Ion Dragalina.

Poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi, ieri, cu privire la producerea unui accident pe strada Brâncoveanu. Deplasându-se la faţa locului, au constat că A. Cristian, de 28 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a surprins şi accidentat o persoană care traversa carosabilul pe marcajul pietonal, fiind pe bicicletă. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a biciclistului V. Mircea, de 58 de ani, din Timişoara.

Cel de-al doilea accident a avut loc tot ieri, în jurul orei 14:15, când poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe bulevardul General I. Dragalina. Deplasându-se la faţa locului, au constat că M. Raul, de 23 de ani, din Moldova Nouă,  a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a  surprins şi accidentat un pieton. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a pietonului M. Maria, de 60 de ani, care era angajată în traversarea carosabilului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore