serbarile  timisoreana2013 aduce cel mai mare Festival al Berii pentru Timișoreni. Dacă la început Festivalul Berii însemna trei zile de petrecere, în acest an, Serbările Timișoreana, așa cum se numește acum, va dura nu mai puțin de 10 zile, iar numele celor ce vor urca pe scenă nu sunt de ici de colo.

Așa cum ne-a obișnuit, Timișoreana ne invită și anul acesta la cel mai mare festival tradițional din România: Serbările Timișoreana. ”După lungi ani de bătut țara-n lung și-n lat ne întoarcem acasă, la Timișoara, de unde a pornit povestea primei beri din România” spun cu mândrie organizatorii.

Cei de la Bere Timișoreana dau asigurări că ediția din acest an va fi cea mai frumoasă, iar asta se va întâmpla cu siguranțăgândindu-ne doar la invitații care vor urca pe scena festivalui, în fiecare zi, dintre care amintim: Zdob și Zdub, Goran Bregovic, Pasărea Colibri Cargo, Holograf sau Silviu Pașca.

Începând din acest an, Timișoreana ”aruncă în luptă” berea brună, ceea ce va face din Serbările Timișoreana 2013 și mai atractive, cu atât mai mult cu cât acestea se vor desfășura pe perioada a nu mai puțin de zece zile, cu startul pe 24 Mai, urmând ca ultima zi de sărbătoare să fie pe 2 iunie.

Programul anunțat de organizatori:
24 mai – Zdob și Zdub / Ziua Costumelor Populare
25 mai – Goran Bregovic / Ziua Berii
26 mai – Pasărea Colibri / Călin Bercean / Ziua Berii
27 mai – Silviu Pașca & Band / Ziua Artizanilor și a Talentelor Locale
28 mai – Silviu Pașca & Band / Ziua Artizanilor și a Talentelor Locale
29 mai – Silviu Pașca & Band & Vizi / Ziua Artizanilor și a Talentelor Locale
30 mai – Silviu Pașca & Band / Ziua Artizanilor și a Talentelor Locale
31 mai – Ansamblul Timișului / Ziua Mâncării Tradiționale
1 iunie – Holograf / Ziua Mâncării Tradiționale
2 iunie – Cargo / Închidere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.