Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

LA UN PICIOR DE PLAI, PATRICE SE VA INTALNI CU FANII DE LA TIMISOARA

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Festivalul PLAI, ediţia 7. Un festival diferit, care promovează tocmai diversitatea în toate formele ei şi care îşi propune să aducă oamenii mai aproape. Unul dintre artiştii ediţiei din 2012 îşi doreşte să fie şi mai aproape de cei care-i ascultă muzica. Patrice va avea o sesiune de meet & greet la Iulius Mall Timişoara în data de 14 Septembrie 2012.

Patrice, artistul care a câştigat milioane de fani în toată lumea cu un sound personal şi texte pline de profunzime, va concerta în prima seară a Festivalului PLAI din Timişoara, fiind headliner-ul zilei de vineri, în 14 septembrie 2012. În spiritul PLAI, Patrice îşi va aloca timp să se întâlnească cu fanii săi. Astfel, în 14 Septembrie, între 17:30 – 18:00 la Iulius Mall Timişoara, demisol zona Sarra Blu, îi aşteptăm pe toţi cei care vor să schimbe o idee, să strângă mâna şi să ofere un zâmbet artistului german de origine africană.

În cursul serii din aceeaşi zi de 14 Septembrie, Patrice and the Supowers vor concerta pe scena mare a festivalului PLAI, având în deschidere trupa portugheză Oquestrada şi pe cei de la Subcarpaţi.

Festivalul va continua cu alte două zile de concerte şi activităţi la care sunt aşteptaţi toţi timişorenii, dar şi foarte mulţi vizitatori din ţară şi din străinătate.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare