Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

În Fratelli se sărbătoreşte nemţeşte! DJ ESKEI83 vine la Timişoara

- Advertisement -

DJ ESKEI83 , un nou Dj din Germania, vine la Fratelli Lounge & Club! In aceasta vineri, 12 octombrie,  DJ ESKEI83 din Germania, vine pentru prima data in Fratelli Lounge & Club Timisoara! Este oportunitatea perfecta pentru a va familiariza cu un nou stil de muzica, a unuia dintre cei mai importanti artisti germani. DJ ESKEI83 si-a demonstrat calitatiile in intreaga Europa, cat si in Statele Unite ale Americii! A mixat in peste 150 de show-uri in fiecare an, calatorind de la Berlin la New York si de la Londra la Los Angeles! Are 5 titluri de cel mai bun DJ si a primit premiul de „best DJ” oferit de revista germana PRINZ. In 2009 a participat la “WORLD DOMINATION TOUR” cu US-RAP-SUPERSTARS “CAPONE-N-NOREAGA” ca DJ-ul personal al turneului acestuia din Germania.

In fiecare zi lucreaza si le ofera suport unor mari artisti, ca G- Unit, Taio Cruz, Mario Winans, Joe Budden sau Jay-Z’s Rocafella, artistei Teairra Mari ori mixeaza muzica la party-uri sustinute de Busta Rhymes, Lil Wayne or Drake. In 2011, DJ Eskei83 a mixat la Splash Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de Hip Hop din lume, iar acum este in turneul “RED BULL – MOST WANTED DJs”. DJ Eskei83 este si producator, remixer si Video-DJ numarul 1 din Germania!

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore