Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriÎn Fratelli se sărbătoreşte nemţeşte! DJ ESKEI83 vine la Timişoara

În Fratelli se sărbătoreşte nemţeşte! DJ ESKEI83 vine la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

DJ ESKEI83 , un nou Dj din Germania, vine la Fratelli Lounge & Club! In aceasta vineri, 12 octombrie,  DJ ESKEI83 din Germania, vine pentru prima data in Fratelli Lounge & Club Timisoara! Este oportunitatea perfecta pentru a va familiariza cu un nou stil de muzica, a unuia dintre cei mai importanti artisti germani. DJ ESKEI83 si-a demonstrat calitatiile in intreaga Europa, cat si in Statele Unite ale Americii! A mixat in peste 150 de show-uri in fiecare an, calatorind de la Berlin la New York si de la Londra la Los Angeles! Are 5 titluri de cel mai bun DJ si a primit premiul de „best DJ” oferit de revista germana PRINZ. In 2009 a participat la “WORLD DOMINATION TOUR” cu US-RAP-SUPERSTARS “CAPONE-N-NOREAGA” ca DJ-ul personal al turneului acestuia din Germania.

In fiecare zi lucreaza si le ofera suport unor mari artisti, ca G- Unit, Taio Cruz, Mario Winans, Joe Budden sau Jay-Z’s Rocafella, artistei Teairra Mari ori mixeaza muzica la party-uri sustinute de Busta Rhymes, Lil Wayne or Drake. In 2011, DJ Eskei83 a mixat la Splash Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de Hip Hop din lume, iar acum este in turneul “RED BULL – MOST WANTED DJs”. DJ Eskei83 este si producator, remixer si Video-DJ numarul 1 din Germania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare