Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jean Paul Gaultier: “Cezar Ouatu ar fi meritat o menţiune specială”

- Advertisement -

Creatorul de modă francez Jean Paul Gaultier a declarat că Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, ar merita “o menţiune specială” pentru spectacolul “extravagant şi, într-un fel, neobişnuit” pe care l-a făcut.

“O menţiune specială pentru România. A fost un spectacol extravagant şi, într-un fel, neobişnuit”, a spus Jean Paul Gaultier, într-o declaraţie acordată TVR şi postată pe site-ul Televiziunii Române.

Cezar a purtat în finala Eurovison o ţinută care includea o mantie neagră, din piele, velur şi pietre semipreţioase, concepută de creatoarea Doina Levintza.

La rândul său, Jean Paul Gaultier a creat rochia pe care a purtat-o Petra Mede, gazda finalei Eurovision 2013, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Malmo, în Suedia.

Cezar, care a participat la Eurovision cu piesa “It’s My Life” (muzică şi versuri Cristian Faur), s-a clasat pe locul 13 din 25 cu un total de 65 de puncte. Sursa:1music.ro

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore