AcasăStiriDupă moarte, Johnny Depp vrea ca tatuajele sale să fie conservate şi...

După moarte, Johnny Depp vrea ca tatuajele sale să fie conservate şi expuse

Johnny Depp îşi doreşte ca tatuajele sale să fie conservate şi expuse după moartea sa. Planul său este acela de a le oferi generaţiilor viitoare o amintire ce ar putea revoluţiona concepţia oamenilor despre posteritate.

Despre viaţă cu Johnny Depp: “Este absolut grozav. Adică… te gândeşti în fiecare zi că e mare lucru că încă mai trăieşti. De fiecare dată când respiri este mare lucru. La 50 de ani zici «Sigur, de ce nu?»”
Actorul a declarat că iniţial şi-a dorit să distreze oamenii chiar şi după moartea sa. “Mi-am dorit să fiu aruncat de pe un munte în timp ce oamenii privesc cum mă prăvălesc. Unii s-ar putea distra aşa”.
Se pare că între timp s-a răzgândit şi a ajuns la concluzia că ar prefera ca tatuajele de pe trupul său să fie conservate şi expuse în faţa publicului.

„Să îmi conserv câteva din tatuaje, asta ar putea revoluţiona concepţia oamenilor despre posteritate… să iei tatuajele unui tip şi să le conservi în formol pentru a le arăta. Nu e o chestie de criminal în serie. Este foarte cool. Vă puteţi imagina? Să întrebe cineva «Ce sunt astea?» «Sunt tatuajele tatălui meu»”, a spus Johnny Depp. Sursa:1music.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente