Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După moarte, Johnny Depp vrea ca tatuajele sale să fie conservate şi expuse

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Johnny Depp îşi doreşte ca tatuajele sale să fie conservate şi expuse după moartea sa. Planul său este acela de a le oferi generaţiilor viitoare o amintire ce ar putea revoluţiona concepţia oamenilor despre posteritate.

Despre viaţă cu Johnny Depp: “Este absolut grozav. Adică… te gândeşti în fiecare zi că e mare lucru că încă mai trăieşti. De fiecare dată când respiri este mare lucru. La 50 de ani zici «Sigur, de ce nu?»”
Actorul a declarat că iniţial şi-a dorit să distreze oamenii chiar şi după moartea sa. “Mi-am dorit să fiu aruncat de pe un munte în timp ce oamenii privesc cum mă prăvălesc. Unii s-ar putea distra aşa”.
Se pare că între timp s-a răzgândit şi a ajuns la concluzia că ar prefera ca tatuajele de pe trupul său să fie conservate şi expuse în faţa publicului.

„Să îmi conserv câteva din tatuaje, asta ar putea revoluţiona concepţia oamenilor despre posteritate… să iei tatuajele unui tip şi să le conservi în formol pentru a le arăta. Nu e o chestie de criminal în serie. Este foarte cool. Vă puteţi imagina? Să întrebe cineva «Ce sunt astea?» «Sunt tatuajele tatălui meu»”, a spus Johnny Depp. Sursa:1music.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....