Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducație98,99% dintre cererile de înscriere în clasa pregătitoare, depuse în prima etapă,...

98,99% dintre cererile de înscriere în clasa pregătitoare, depuse în prima etapă, ADMISE

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Din totalul celor 170.996 de cereri depuse, au fost admise 169.275. Dintre acestea, 144.507 sunt cereri pentru unitatea de circumscripţie, iar 24.768 pentru altă unitate de învăţământ decât cea arondată.

În ceea ce priveşte solicitările din această categorie, 23.829 au fost admise, iar 939 au fost redirecţionate spre şcoala de circumscripţie, în condiţiile în care nu existau locuri suficiente la şcoala dorită, dar exista bifată opţiunea revenirii la şcoala de circumscripţie. 1.721 de cereri nu au putut fi admise din cauza lipsei de locuri la şcolile dorite, altele decât cele de circumscripţie, iar părinţii/tutorii legali nu au bifat opţiunea de revenire la şcoala arondată iniţial.

Acest tip de cereri vor putea fi soluţionate în a doua etapă de înscriere, care se va desfăşura în perioada 24 martie – 3 aprilie. Vineri, 10 aprilie vor fi afişate rezultatele finale. Între 13 și 17 aprilie 2015, inspectoratele şcolare vor soluţiona toate cazurile nerezolvate după încheierea celei de-a doua etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare