Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mai puţin de o lună până la începerea şcolii. La ce preţuri se vând rechizitele în Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Cu paşi înceţi, dar siguri, toamna se apropie, iar odată cu ea şi începutul anului şcolar. Mulţi dintre părinţi au început deja pregătirea micuţilor pentru revenirea în sălile de clasă, iar marile magazine au pus şi ele la vânzare cele necesare pentru desfăşurarea activităţii şcolare.

Preţurile variază în funcţie de tipul produselor, dar şi de calitatea acestora. Un stilou poate fi cumpărat la preţuri cuprinse între 8 şi 10 lei, în vreme ce o trusă de geometrie costă 10 lei. La penare preţurile pornesc de la 3 lei şi pot ajunge până la 30 de lei în funcţie de dotări şi de firma producătoare. Un caiet A5 se vinde la puţin peste un leu, iar un caiet A5 de matematică costă doar 20 de bani. Un caiet dictando A4 cu 80 de file costă puţin peste 4 lei, iar un bloc de desen 4,75 lei sau chiar 7.50 de lei. Cele mai costisitoare obiecte necesare pentru începerea şcolii sunt ghiozdanele. Şi aici preţurile pornesc de la 20 de lei şi pot ajunge până la peste 200 de lei în funcţie de calitate şi de modele. Pe lista cu achiziţii necesare pentru începerea şcolii se află şi hăinuţele. În acest sens, multe magazine au deja promoţii speciale la hainele pentru micuţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare