Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”STOP migrației politice!” Vezi cine a lasat acest mesaj și care este motivul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Tinerii Partidului Național Liberal consideră această inițiativă o tentativă de a folosi puterea legislativă a Guvernului, în mod abuziv şi discreţionar. ”Măsura este o derogare mascată, menită să legalizeze traseismul politic şi să ne abată de la drumul modernizării statului democratic şi al statului de drept. Acest pericol ne îngrijorează chiar mai tare decât faptul că, în mod evident, acţiunea este menită să favorizeze PSD şi aliaţii săi PLR și PMP” se arată într-un comunicat emis de tinerii peneliști.

”Micii peneliști” consideră că prin impunerea unui asemenea demers, România va regresa la nivelul anului 2006, lucru afirmat şi dorit chiar de Liviu Dragnea. ”Datoria liderilor politici consacrați este să implice tineretul în viața politică, pentru că viitorul acestei ţări le vor aparţine. Datoria tinerilor este să semnaleze deparajele decidenţilor actuali prin prisma unei atitudini politice progresiste”, a spus Florin-Alexandru Alexe, președintele TNL.

”Ce exemplu putem da tinerilor? Cu ce argumente putem veni în fața lor, dacă un ales local își va putea schimba, prin lege, partidul politic, după bunul plac, înşelând voința şi nesocotind votul celor care l-au investit cu încredere?”, s-a întrebat Alexe. ”PSD nu face altceva decât să ne demonstreze încă o dată, dacă mai era nevoie, că aspirațiile sale dictatoriale nu au nici cea mai mică legătură cu respectarea legilor, a exercițiului democratic autentic, care funcționează într-un stat de drept, într-o țară membră a Uniunii Europene. Este fără de tăgadă faptul că guvernarea PSD bifează pe rând toate caracteristicile unui stat de tip comunist în plină emergență”, a adăugat preşedintele TNL Timiş, Liviu Cocean.

Tineretul Naţional Liberal recomandă ca aleşii locali la care face referire domnul Liviu Dragnea să îşi valideze deciziile de abandonare a partidelor care i-au propulsat în funcţiile respective, prin reîntoarcerea la vot. Cetăţenii trebuie să stabilească prin vot, dacă persoanele în cauză mai merită susţinerea şi încrederea cu care au fost investiţi la un moment dat. În acest sens, ne alăturăm societăţii civile în această cauză şi ne asumăm responsabilitatea întreprinderii tuturor demersurilor legale pentru conştientizarea şi stoparea acestor iniţiative abuzive.

Foto: thirdworldparadise.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare