AcasăStiriAdministratieRobu se laudă cu realizările firmei lui Cornu, Confort SA, care a...

Robu se laudă cu realizările firmei lui Cornu, Confort SA, care a modernizat 5 străzi, în Timișoara

Străzile Emil Racoviţă, Euripide, Legumiculturii, Jupiter și Traian Simu, cu legăturile aferente, și o lungime totală de circa 1.800 de metri, adică mai puțin de doi kilometri au costat municipalitatea exact 673.544,44 lei. Acestea vin după ce, în cursul anului trecut, au fost finalizate lucrările de extindere a reţelei de canalizare, pe aceleași tronsoane. Execuţia acestor lucrări a fost realizată de societatea CONFORT S.A., deținută de omul de afaceri timișorean Georgică Cornu, ”botezat” și Regele asfaltului din Banat.

În perioada următoare vor fi efectuate lucrări prin această metodă pe următoarele străzi: Dimitrie Dinicu, Pavel Stoica, Neajlov, Nicolae Stoica de Haţeg, int. Coşarilor, str. Agricultorilor.

”Prin această tehnologie se realizează condiţii de circulaţie şi de confort comparabile cu cele de pe străzile modernizate, dar la preţuri mult mai mici” informează administrația publică locală.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente