Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu se laudă cu realizările firmei lui Cornu, Confort SA, care a modernizat 5 străzi, în Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
14.1 ° C
15.6 °
11.1 °
76 %
2.1kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Străzile Emil Racoviţă, Euripide, Legumiculturii, Jupiter și Traian Simu, cu legăturile aferente, și o lungime totală de circa 1.800 de metri, adică mai puțin de doi kilometri au costat municipalitatea exact 673.544,44 lei. Acestea vin după ce, în cursul anului trecut, au fost finalizate lucrările de extindere a reţelei de canalizare, pe aceleași tronsoane. Execuţia acestor lucrări a fost realizată de societatea CONFORT S.A., deținută de omul de afaceri timișorean Georgică Cornu, ”botezat” și Regele asfaltului din Banat.

În perioada următoare vor fi efectuate lucrări prin această metodă pe următoarele străzi: Dimitrie Dinicu, Pavel Stoica, Neajlov, Nicolae Stoica de Haţeg, int. Coşarilor, str. Agricultorilor.

”Prin această tehnologie se realizează condiţii de circulaţie şi de confort comparabile cu cele de pe străzile modernizate, dar la preţuri mult mai mici” informează administrația publică locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare