Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentSerile de tango argentinian încep cu "El jardin del Tango"!

Serile de tango argentinian încep cu „El jardin del Tango”!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vă invităm deci cu mare bucurie la o seară magică de Milonga presărată cu multe surprize. Tot atunci vom servi proseco din partea gazdelor, iar clienții restaurantului vor beneficia de o reducere 10% la consumație pe toată durata serii.

Muzica serii va fi asigurată de TangoDJ Anda (Alexandra Cornean). De asemenea, ne vor încânta seara cu momente de muzică live trupa MardanA & SSIA, avându-i membri pe Adrian Mardan muzician și compozitor, profesor de chitară (MardanA) și Anastasia Suru actriță de profesie și cântăreaţă (SSIA).

Evenimentul va avea loc în grădina restaurantului Senator din Timișoara. Informații și rezervări puteți obține la telefon 0256-225.463, office@hotelclubsenator.ro sau direct la sediul restaurantului Senator pe adresa Calea Lugojului nr. 7, Timişoara.
În caz de timp nefavorabil evenimentul va avea loc în sala Expovest. În cadrul evenimentului de inaugurare intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare