Tânăr, prins de poliţişti după ce a încercat să fure cabluri ale instalaţiei electrice dintr-o vilă în cosntrucţie, la Dumbrăviţa

- Advertisement -

Marţi, 10 iunie 2014, în jurul orei 15:00, oamenii legii de la Postul de Poliţie din Dumbrăviţa au fost sesizaţi despre faptul că într-un imobil aflat în construcţie, se află o persoană necunoscută, despre care există suspiciuni că ar încerca să sustragă bunuri.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar în interiorul imobilului au depistat, în flagrant, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din comuna Ghiroda, în timp ce încerca să sustragă mai multe cabluri de la instalaţia electrică. Făptaşul a pătruns în imobil, prin forţarea uşii de acces, iar din interior ar fi smuls mai multe cabluri de la instalaţia electrică cu intenţia de a le sustrage.

Suspectul a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt calificat, fiind, totodată, reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare