Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie din ocalitatea timișeană Liebling, sprijiniţi de Poliţia Oraşului Deta, în urma investigaţiilor efectuate, au identificat 4 tineri cu vârste între 14 şi 20 de ani, bănuiţi de furt de erbicid.

Ca urmare a cercetărilor oamenilor legii, aceștia au descoperit că, în perioada ianuarie – aprilie 2015, cei patru ar fi pătruns, în repetate rânduri, prin efracţie într-un depozit al unei societăţi comerciale cu punct de lucru în localitatea Liebling, iar din interior ar fi sustras 410 litri de erbicid pe care ulterior l-ar fi valorificat. Prejudiciul cauzat depășește 75.000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a trei dintre bănuiţi, urmând ca magistraţii să dispună măsurile legale faţă de aceştia. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.