ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Europarlamentarul Maria Grapini cere simplificarea impozitării la anumite servicii. Vezi ce propune!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Maria Grapini reamintește că, la plecarea sa din funcția de ministru al IMM-urilor, a lăsat un proiect de lege pe care l-a lucrat, în parteneriat, timp de 6 luni, cu asociațiile profesionale din domeniu, specialiștii de la Corpul Experților Contabili din România (CECAR), precum și cu Academia de Studii Economice.

”Proiectul se referea la un impozit pus pe cod CAEN, mai exact, pe opt coduri CAEN, în funcţie de domeniul de activitate și ar fi prima dată când s-ar aplica în România”, a precizat Maria Grapini. Sistemul propus introducea în baza de impozitare firme care nu plăteau niciun impozit, ducând la scăderea presiunii fiscale pentru cei care s-ar fi conformat voluntar. Impactul bugetar era pozitiv, iar controalele se simplificau foarte mult.

Cele opt coduri CAEN se referă la patru domenii de activitate: hoteluri şi pensiuni, restaurante, baruri, cafenele şi service-uri auto. ”Impactul bugetar, pe formula calculată de noi, era pozitiv, în plus, controalele la firmele respective se simplificau foarte mult”, a declarat europarlamentarul PC.

Grapini a subliniat că proiectul a avut avizul Guvernului, a fost votat în Senat, dar a fost respins de Camera Deputaților. ”Sistemul fiscal pe care l-am propus este eficient, funcționează și în alte țări și nu generează corupție. Cu cât este mai simplu, mai stimulativ, cu atât asigură o competiție echitabilă și loială în piață. Sunt convinsă că noul ministru al finanțelor va găsi soluția cea mai bună pentru aplicarea acestui proiect de lege”, a declarat europarlamentarul.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore