Maria Grapini face apel la timișoreni să susțină ”lupta împotriva răului” plimbându-se prin Parcul Rozelor FOTO

- Advertisement -
După ce duminică seara, la ora 17:00, câteva zeci de timișoreni în vârstă au ieșit la ”plimbarea” propusă de Antena 3, pentru ”liberatea presei”, acțiune care a avut-o ca ”șefă” pe Maria Grapini, europarlamentarul face apel la oamenii locului să o susțină și astăzi, prin același gen de ”plimbare”.

Temperatura de afară nu pare a fi un impediment pentru vârstnicii care se alătură inițiativei celei mai de seamă reprezentante locale a Partidului Conservator – partid înființat de Dan Voiculescu, cel care a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani. Deși astăzi temperaturile vor depăși 32 de grade la umbră, Grapini a postat în urmă cu câteva ore un mesaj pe Facebook, prin intermediul căruia cheamă locuitorii Capitalei Banatului să fie alături de ea la ”plimbarea” din Parcul Rozelor.

”Vremea frumoasă să vă aducă o stare de sănătate și sufletească bună.Dacă suntem sănătoși,suntem puternici și putem lupta împotriva răului.Nu uitați că plimbarea în aer liber face bine! Eu azi mă plimb în cel mai frumos parc:Parcul Rozelor din Timișoara,începând cu ora ora 17(,să nu fie soarele prea puternic.)” a postat pensionara Maria Grapini (59 de ani).

PS: Singurele modificări aduse mesajului Mariei Grapini, postat pe Facebook, sunt diacriticele, formularea, punctuația și celelalte particularități aparținând în întregime europarlamentarului ”olimpică la limba română”, așa cum se poate vedea și din imaginea alăturată.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare