AcasăStiriPoliticaÎntărire da, solidarizare cu oamenii lui Voiculescu ba!

Întărire da, solidarizare cu oamenii lui Voiculescu ba!

Înscriere în partid cu „valoare de simbol”

UNPR are în acest moment peste cinci mii de mebri în Timiş, din care aproape 250 au semnat adeziuni la partid în ultima perioadă, susţine preşedintele organizaţiei judeţene, Ion Răducanu. Una dintre cele mai recente semnături de adeziune vine din partea viceprimarului de la Balinţ, Bekesi Iuliu. Acesta a câştigat de trei ori ca independent voturile localnicilor. Artizanul înscrierii sale în UNPR este deputatul Adrian Diaconu. „Venirea domnului viceprimar Bekesi are o valoare de simbol. Este deopotrivă semnalul nostru că dorim să construim o formaţiune puternică, un membru puternic al Alianţei din care facem parte şi dovada că acest semnal este bine primit. Mă bucur că domnul viceprimar a răspuns invitaţiei mele de a ni se alătura şi îi urez bun venit în UNPR, precum şi mult spor la treabă”, a declarat deputatul timişean. Un alt nume anunţat de progresişti ca nou membru al formaţiunii este avocatul Vlad Iulian Manaila, fost ţărănist.

„… de aici şi până la adevăr, e o distanţă lungă”

Evenimentele declanşate în urma condamnării lui Dan Voiculescu nu se bucură de simpatia celor doi deputaţi progresişti. Iar despre solidarizare cu partenerii de alianţă, nici urmă. „Să ieşi în stradă şi să spui că cineva vrea să închidă Antena 3… de aici şi până la adevăr e o distanţă lungă. Oricine ştie câte ceva despre ce înseamnă o societate, ce înseamnă patrimoniul unei societăţi, ce înseamnă o sentinţă judecătorească trebuie să înţeleagă clar că nu are nimic sentinţa cu postul de televiziune Antena 3. Are cu imobilul. Bat toată ziua câmpii la televizor şi înnebunesc poporul. Dacă o să treacă în proprietatea statului clădirea unde e Antena 3, nu o să mai plătească chirie la grupul Grivco, o să plătească la stat. Restul sunt poezii de adormit copii. E luptă de presă şi de jurnalişti care sunt foarte bine plătiţi. Am citit ieri pe un site cam ce salarii au băieţii ăştia şi au salarii pe care eu nu le-am avut niciodată, nici când am fost administrator la firma mea. Sigur că pentru salariul ăsta ieşi în stradă”, susţine Ion Raducanu. În timp ce Adrian Diaconu a adăugat: „Privitor la aşa- zisele „plimbări”, care văd că au fost importate şi la Timişoara… E pentru prima dată când aud că cineva cere legitimaţii de jurnalist pe stradă! Greu de înţeles reacţia doamnei Grapini. Ce ar fi să ceri legitimaţii şi unui grup de turişti japonezi care te prind în poză, prin oraş”?

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente