Poli Timișoara are doar 10 adversari în Liga a II-a! Vezi care sunt și cum arată sistemul de joc

- Advertisement -

Poli Timișoara va evolua, din nou și din păcate, în seria a doua a Ligii secunde de fotbal. Echipa antrenată de Alexa ar putea avea, teoretic cel puțin, șanse mai mari la promovare, dacă ținem cont de faptul că în aceeași serie mai sunt înscrise doar 10 adversari, însă sistemul competițional este schimbat complet comparativ cu ultimul sezon petrecut de bănățeni în ”B”.

Componența seriei vestice, excluzând echipa de pe malul Begăi este următoarea: CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, FC Olt Slatina, Olimpia Satu Mare, CS Mioveni, FC Bihor, Unirea Târlungeni, FC Caransebeș, Șoimii Pâncota și Fortuna Poiana Câmpina.

Pe data de 18 august 2014 va avea loc tragerea la sorți a programului sezonului 2014/2015, iar noua formulă a competiției (în cazul alb-negrilor) arată astfel:
• Faza I: Sistem campionat în care fiecare echipă joacă cu fiecare echipă, tur – retur;
• Faza a II-a: Sistem play-off (primele 6 echipe din clasament joacă între ele tur – retur, 10 meciuri) și play-out (echipele clasate pe locurile 7 – 11 joacă între ele tur – retur). Echipele întră în playoff și playout cu toate punctele acumulate în faza I. Promovează în Liga I echipele clasate pe locurile 1 în playoff din fiecare serie (în total 2 echipe).

Retrogradează în Liga a 3-a echipele clasate pe locurile 11 și 12 din seria I, locul 11 din seria a 2-a, plus o echipă de pe locul 10, după disputarea unui joc de baraj într-o singură manșă, pe teren neutru.

Foto: Facebook/ACSPoliTimisoara

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img