Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timișoara are doar 10 adversari în Liga a II-a! Vezi care sunt și cum arată sistemul de joc

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poli Timișoara va evolua, din nou și din păcate, în seria a doua a Ligii secunde de fotbal. Echipa antrenată de Alexa ar putea avea, teoretic cel puțin, șanse mai mari la promovare, dacă ținem cont de faptul că în aceeași serie mai sunt înscrise doar 10 adversari, însă sistemul competițional este schimbat complet comparativ cu ultimul sezon petrecut de bănățeni în ”B”.

Componența seriei vestice, excluzând echipa de pe malul Begăi este următoarea: CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, FC Olt Slatina, Olimpia Satu Mare, CS Mioveni, FC Bihor, Unirea Târlungeni, FC Caransebeș, Șoimii Pâncota și Fortuna Poiana Câmpina.

Pe data de 18 august 2014 va avea loc tragerea la sorți a programului sezonului 2014/2015, iar noua formulă a competiției (în cazul alb-negrilor) arată astfel:
• Faza I: Sistem campionat în care fiecare echipă joacă cu fiecare echipă, tur – retur;
• Faza a II-a: Sistem play-off (primele 6 echipe din clasament joacă între ele tur – retur, 10 meciuri) și play-out (echipele clasate pe locurile 7 – 11 joacă între ele tur – retur). Echipele întră în playoff și playout cu toate punctele acumulate în faza I. Promovează în Liga I echipele clasate pe locurile 1 în playoff din fiecare serie (în total 2 echipe).

Retrogradează în Liga a 3-a echipele clasate pe locurile 11 și 12 din seria I, locul 11 din seria a 2-a, plus o echipă de pe locul 10, după disputarea unui joc de baraj într-o singură manșă, pe teren neutru.

Foto: Facebook/ACSPoliTimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Robu le cere plângăcioșilor de la Poli sa plece acasă. Echipa e la un pas de desființare

ACS Poli este la un pas de desființare - o spune chiar primarul Timișoarei,...

La Cugir se poate. Primăria a câştigat procesul împotriva Curţii de Conturi pentru finanţarea echipelor sportive

În 4 octombrie, instanţa a decis: raportul întocmit de Curtea de Conturi prin care...