Clubul de fotbal Poli Timişoara nevoit să facă apel la civilizaţie pe „Dan Păltinişanu”. Nu vă aşezaţi pe locurile „abonate”

- Advertisement -

Dacă în prima etapă a Ligii I, fericiţii posesori de POLIcard-uri care nu şi-au găsit liber locul rezervat au fost nevoiţi să apeleze la ajutorul Poliţiei Locale pentru a se putea aşeza pe scaunele antamate, oficialii clubului de pe Bega speră, ca de astăzi, acest lucru să nu se mai repete. Pentru asta, pe scaunele aferente abonamentelor au fost lipite autocolante prin intermediul cărora se va putea ştii dacă acel loc este sau nu rezervat.

Aflat încă „la început” noul sistem de ticketing dar şi cel prin care se eliberează POLIcard-uri le-a dat emoţii unei mici părţi a susţinătorilor celor de la Poli Timişoara. La partida dintre Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti, odată ajunşi la stadion, o parte din cei care şi-au rezervat anumite scaune, pentru a putea vedea toate partidele favoriţilor din acelaşi loc, au avut surpriza ca locurile aferente abonamentelor să fie ocupate. Făcând dovada deţinerii POLIcardului pe acel loc unii dintre cei prezenţi în tribune şi-au luat „tălpăşiţa” şi s-au aşezat altundeva, însă nu toţi „s-au simţiti”, pe motiv că pe scaunele împricinate nu apărea cum că ar fi „rezervate”, motiv pentur care nici cei care au apelat la agenţii Poliţiei Locale nu au avut prea mulţi sorţi de izbândă.

Acest motiv i-a dus pe oficialii de la Poli să recurgă (cu întârziere ce-i drept) la lipirea unor autocolante pe care se specifică „RETERVAT ABONAMENT CAMPIONAT 2013-2014” (vezi FOTO sus) pentru ca suporterii să poată vedea de la bun început care scaune sunt sau nu disponibile.

Odată cu publicarea acestei fotografii pe contul de Facebook al clubului Poli Timişoara, oficialii bănăţeani au transmis şi un mesaj prin care fac apel la spiritul civic al timişorenilor şi a tuturor fanilor care vor fi prezenţi la stadion, începând din acestă seară de la ora 19:00, când Poli joacă cu Gaz Metan Mediaş.

Iată mesajul postat pe reţeaua de socializare:

„În atenţia publicului!
Pe locurile abonaţilor la meciurile ACS Poli sunt aplicate autocolante (foto) prin care se semnalează rezervarea locului pentru sezonul 2013-14. Îi rugăm pe posesorii de bilete să nu ocupe aceste scaune. Apelăm la civilizaţia timişorenilor, pentru evitarea discuţiilor inutile. Vă mulţumim pentru înţelegere!
În rest, ne vedem la ora 19:00 pe stadion!”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Chioscurile STPT sunt DESCHISE si pe 24 ianuarie, desi e zi nelucratoare

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) anunță că, deși...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Sase puncte de vanzare a biletelor si abonamentelor STPT, deschise la Timisoara

ocietatea de Transport Public Timisoara (STPT) a anunțat, astăzi,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare