Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O competiţie în care joacă şi echipa de fotbal Poli Timişoara se va vedea la un alt post de televiziune decât cel obişnuit. Cupa României „se mută”

- Advertisement -

Antena 1 a plătit 2.000.000 de euro pentru drepturile TV ale Cupei României Timişoreana, competiţie transmisă în exclusivitate, în ultimii ani, de PRO TV.

FRF a scos la licitaţie şase pachete, Antena 1 cumpărând cele mai importante două dintre acestea. În primul rând, este vorba despre pachetul ce conţine finalele Cupei României Timişoreana pentru următoarele trei sezoane, dar şi Supercupele până în 2016. Preţul de 400.000 de euro pentru fiecare stagiune (1,2 milioane în total) a fost cel mai mare oferit, peste cel al PRO TV, deţinătorul de până acum al drepturilor TV pentru Cupa României.

Celălalt pachet, de 750.000 de euro, se referă la difuzarea tuturor rezumatelor din Cupa României.

Pe fiecare ediţie a Cupei României Timişoreana, Antena 1 va transmite în direct şi în exclusivitate câte nouă partide, cele mai importante, după cum urmează: două din 16-imile de finală, două din optimile de finală, două din sferturile de finală şi semifinalele, plus finala.

 

 

 

 

Sursa:realitatea.net

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore