Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportO competiţie în care joacă şi echipa de fotbal Poli Timişoara se...

O competiţie în care joacă şi echipa de fotbal Poli Timişoara se va vedea la un alt post de televiziune decât cel obişnuit. Cupa României „se mută”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Antena 1 a plătit 2.000.000 de euro pentru drepturile TV ale Cupei României Timişoreana, competiţie transmisă în exclusivitate, în ultimii ani, de PRO TV.

FRF a scos la licitaţie şase pachete, Antena 1 cumpărând cele mai importante două dintre acestea. În primul rând, este vorba despre pachetul ce conţine finalele Cupei României Timişoreana pentru următoarele trei sezoane, dar şi Supercupele până în 2016. Preţul de 400.000 de euro pentru fiecare stagiune (1,2 milioane în total) a fost cel mai mare oferit, peste cel al PRO TV, deţinătorul de până acum al drepturilor TV pentru Cupa României.

Celălalt pachet, de 750.000 de euro, se referă la difuzarea tuturor rezumatelor din Cupa României.

Pe fiecare ediţie a Cupei României Timişoreana, Antena 1 va transmite în direct şi în exclusivitate câte nouă partide, cele mai importante, după cum urmează: două din 16-imile de finală, două din optimile de finală, două din sferturile de finală şi semifinalele, plus finala.

 

 

 

 

Sursa:realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare