Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fotbal destinat copiilor. Memorialul Ioan Macavei a ajuns la ediţia a II-a

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

În acest weekend, mai exact sâmbătă şi duminică, are loc, în localitatea timişeană Covaci, cea de-a II-a ediţie a „Memorialului Ioan Macavei”, Gazda evenimetului va fi stadionul „Fortuna” din cea mai mică localitate a cărei echipă a evoluat în istoria ligii secunde de fotbal din România – Covaci.

Memorialul Ioan Macavei, ajuns la cea de-a doua ediţie, va debuta sâmbătă, 20 octombrie, începând cu ora 11:00, pe arena „Fortuna” din Covaci, localitate aflată în apropierea municipiului Timişoara. Competiţia rezervată şcolilor generale din întregul judeţ Timiş se va întinde pe parcursul a două zile, duminică fiind ziua finală a competiţiei, elevii de clasele a VIII-a urmând a fi în rolurile principale. Între aceştia se pot „strcura” şi copii de vârste mai mici, neputând evolua copii născuţi înainte de 1 ianuarie 1997.

Competiţia fotbalistică se desfăşoară pe teren normal, copiii fiind împărţiţi în echipe de câte 11 jucători, micuţii fotbalişti urmând să evolueze în meciuri de câte două reprize a câte 10 minute fiecare. Sistemul va fi eliminatoriu, iar în caz de egalitate pe tabela de marcaj, la finele celor 20 de minute de joc, se va trece la loviturile de departajare.

Echipa câştigătoare va fi premiată „consistent” anunţă organizatorii, iar cel mai bun jucător al întrecerii va beneficia de o bursă lunară pe perioada unui an de zile, înscrierile făcându-se la contact@regelefotbal.ro sau la telefon 0720/157.171.

Memorialul Ioan Macavei este organizat în memoria celui care a fost Ioan Macavei (1946-2011), fost jucator la Vagonul Arad şi Mureşul Deva, tatăl fotbaliştilor Florin şi Marius Macavei, cei care au scris istorie cu Fortuna Covaci, reuşind să ducă echipa în liga secundă, Covaciul intrând în istoria fotbalistică a României ca cea mai mică localitate care avea echipă de fotbal în Liga a II-a a ţării noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare