13434867_602140463296901_6738846523429355654_n
Suporterii din capitala Banatului, arborând un steag pe care scrie ”Timișoara”, la Paris

EURO 2016 aduce o premieră dedicată suporterilor români odată cu partida a doua din cadrul Grupei A. Miercuri, România joacă împotriva Elveției, iar pentru prima oară în istoria participărilor la turneele finale, țara noastră va avea un sector dedicat în Fan Zone, unde Federația Română de Fotbal invită suporterii să trăiască împreună meciurile tricolorilor și să se distreze în atmosfera specială a Campionatului European.

Printre cei peste 20.000 de suporteri români aflați în această perioadă la Paris se regăsesc și câteva sute de timișoreni care, fie lucrează în ”Hexagon”, fie au făcut deplasarea în capitala Franței strict pentru a participa la EURO 2016.

”După întâlnirea din ziua meciului cu Franța, când foștii internaționali Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici s-au fotografiat cu românii prezenți și au oferit autografe, iar distracția a fost asigurată de Smiley și Pavel Bartoș, acum, la partida cu Elveția, programată miercuri, vă așteptăm să fim din nou împreună!”, anunță oficialii români.

Miercuri, 15 iunie, începând cu ora 12:00, românii sunt așteptați la Fan Zone-ul parizian din Champ de Mars. De data aceasta, vor fi întâmpinați de Cabral Ibacka și nu vor lipsi nici cei doi foști internaționali români, Belodedici și Vlădoiu. Puțin mai târziu, la ora 14:45, pentru prima oară în istorie la un turneu final, se va organiza o paradă a fanilor români! ”Suporterii care au bilet de intrare la partida cu Elveția vor pleca împreună de la Fan Zone spre stadionul Parc des Princes. Punctul de plecare este Place de Varsovie, situat vis-a-vis de Turnul Eiffel, peste Sena. Grupul, condus de Cabral, se va deplasa spre arenă, pe o distanță de 3,8 kilometri, escortat și se vor exersa scandările pentru stadion. Vino în galben să susținem împreună România, să arătăm că România Suntem Toți! Să ne bucurăm de acest festival fotbalistic și să dovedim că pasiunea pentru fotbal și susținerea favoriților se pot manifesta într-un mod civilizat. Miercuri, colorăm Parisul în galben!”, anunță reprezentanții FRF, aceștia precizând că românii care nu au bilete la meciul cu Elveția vor putea rămâne în Fan Zone pentru a viziona partida pe un ecran gigantic de 420 de metri pătrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.