Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ioan Tătăran (antrenor FC Maramureş): „E viciere de rezultat”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Tehnicianul maramureşenilor, Ioan Tătăran, s-a arătat total nemulţumit de prestaţia brigăzi de arbitrii de al partida ACS Poli Timişoara – FC Maramureş, meci câştigat de gazde, scor 1-0, după o serie de decizii „suspecte” luate de centralul partidei – Marius Omuţ, din Oradea.

Etapă cu ghinion pentru echipa antrenată de Ioan Tătăran. FC Maramureş a fost învinsă, la Timişoara, de ACS Poli – singura echipă din primele două eşaloane ale fotbalului mioritic. Deşi s-a încheiat 1-0 pentru gazdele de pe Dan Păltinişanu, tenicianul galben-albaştrilor a răbufnit la final, acuzând vehement arbitrajul, spunând că rezultatul final al partidei a fost viciat.

Tătăran susţine că, pe parcursul primei reprize, cel puţin un jucător timişorean trebuia eliminat, conform regulamentului. „Am făcut multe greşeli, mai ales la început, dar trebuia dictată eliminare şi au mai fost cel puţin patru lovituri ale adversarului. Trebuia dat penalty… e viciere de rezultat” a declarat Ioan Tătăran.

Referitor la partidă, tehnicianul maramureşenilor a declarat că echipei sale i-a fost greu, dar se aştepta ţinând cont că au jucat împotriva singurei echipe neînvinse în actuala ediţie de campionat. „A fost cum ne aşteptam, greu, am jucat cu o echipă care nu a pierdut nici un meci până acuim, dar ne-am ridicat în multe momente la nivelul adversarului. Cu puţin noroc am fi putut pleca cu un punct de la Timişoara” a mai spus acesta.

„Principalul” maramureşean a recunoscut că ACS Poli este principala favorită la promovare, Tătaran spunând la conferinţa de presă că: „Sunt mulţumit cu punctele pe care le-am obţinut la echipă de când am venit, desigur ACS Poli Timişoara este o echipă mult mai bună. Eu consider că este principala candidată la promovare” a încheiat Tătăran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare