Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSport"Hiena" Daniel Corbeanu, încă o victorie în palmares. Ce spune despre meciul...

„Hiena” Daniel Corbeanu, încă o victorie în palmares. Ce spune despre meciul de la Baku EXCLUSIV

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Una dintre cele mai importante gale în care a luptat timişoreanul Daniel Corbeanu până acum, a avut loc ieri, iar sportivul de pe Bega – singurul din România prezent în cadrul acestei gale, nu s-a făcut de râs. Sportivul, legitimat la clubul timişorean M-Box Club, a reuşit să adune la „zestre” o nouă victorie, reuşind să-l învingă în patru reprize (3 plus una de prelungire) pe adversarul său, azerul Rahim Aliyev. Meciul a fost un super-fight, care avea să stabilească „rezerva” pentru o piramidă formată din 8 sportivi, însă comentatorii sportivi de la Sport.ro au înţeles greşit aşteptând permanent reintrarea lui Corbeanu în ring.

Campionului european SPF a făcut deja primele declaraţii, chiar dacă şi acum se află tot la Baku, în Azerbaijan, sportivul timişorean acceptând să spună câteva cuvinte pentru cititorii Vocea Timişului. „Eu am avut un meci de rezervă. Prin meciul acesta am câştigat dreptul de a fi rezerva pentru piramidă. Am aşteptat la vestiare până la sfârşit să văd dacă se accidentează cineva şi intru eu în locul sportivului respectiv, dar nu a fost aşa” a încercat Corbeanu să explice celor care nu au înţeles exact despre ce a fost vorba, urmărind gala la televizor.

„Am avut un adversar foare puternic şi foarte disciplinat. Am încercat să termin meciul înainte de limită dar azerul s-a ăncăpăţânat să nu cadă de pe picioare. După cele patru reprize, mai exact după decizia finală, mulţimea din sală ne-a aplaudat şi m-a felicitat, asta deşi învinsul era conaţionalul lor. M-au aplaudat pentru spectacolul făcut în ring: patru reprize de bătaie adevarată. Am avut condiţii de 5 stele, de lux, am fost primiţi foarte bine de nişte oameni nemaipomeniţi din Aszerbaijan. O gală profesionistă în adevăratul sens al cuvântului şi la cel mai înalt nivel. Mulţumesc pe aceasta cale promotorului Alex Baciu, lui Dennis Krauweel şi nu în ultimul rând antrenorului meu Miki Viel pentru că a reuşit să se abţină la acest meci, de la zvâcnirile emoţionale cu care ne-a obişnuit deja” a spus Daniel Corbeanu în exclusivitate pentru Vocea Timişului.

Sportivul nu este deloc accidentat, aşa cum au spus comentatorii televiziunii Sport.ro, iar asta o recunoaşte chiar el. „Nu sunt accidentat şi aştept un nou meci care ar putea avea loc în China, dar deocamdată nu ştim încă prea multe detalii” ne-a dezvăluit „Hiena” Corbeanu.

Imaginile din timpul partidei ne-au fost puse la dispoziţie de Daniel Corbeanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Gala „Noaptea Spartanilor 2”, cu Flavius Biea in main-event, LIVE la TV

Pugilistul timișorean Flavius Biea va boxa pe data de 28 iunie, în cadrul main-event-ului...

Luptătorul timișorean Daniel Corbeanu SE BATE, mâine, în Italia. Unde poți urmări meciul LIVE

Daniel Corbeanu, cel mai bun luptător K1 al momentului, din categoria sa, în Banat,...

Daniel Corbeanu, victorie uriașă într-un SUPER-FIGHT în China. Vezi meciul în care și-a făcut KO adversarul, în prima repriză! VIDEO

Unul dintre cei mai promițători sportivi din kickbox-ul românesc este fără îndoială Daniel Corbeanu....