Copaci rupţi şi pompieri „în priză”. Vezi ce bilanţ au salvatorii după furtuna de azi din Timiş FOTO

- Advertisement -

Vijelia abătută luni după-masă peste judeţul Timiş a făcut prăpăd. Deşi meteorologii anunţau instalarea avertizării de Cod Galben de vreme rea şi fenomene periculoase abia de de la ora 21:00, o furtună năprasnică a lovit Timişoara în jurul orei 17:00.

Vântul, care a suflat cu putere mare, a rupt mai mulţi copaci punând în primejdie vieţile oamenilor care locuiesc sau sunt nevoiţi să treacă prin zonele în care aceştia au căzut la pământ ca popicele. Un exemplu este cel din imaginile de mai jos, copacul rupt de vânt fiind pe strada Iosif Vulcan, dar acesta nu a fost singurul.

Pompierii din Timişoara susţin că au avut parte de peste 10 solicitări pentru a interveni în situaţii similare celei de pe strada Iosif Vulcan. ISU „Banat” a intervenit pentru debarasarea copacilor căzuţi „la datorie” şi pe străzile Bobâlna, Grigore Alexandrescu sau Mircea cel Bătrân, dar şi în comuna Sacoşu Turcesc şi în satul Sinersig, de pe raza judeţului. În multe dintre cazuri, copacii căzuţi au ocupat carosabilul, îngreunând traficul, iar în altele au provocat chiar distrugeri, căzând pe autoturisme parcate în apropierea lor.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=9x-cKiA7XMY&feature=youtu.be]

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img