Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Copaci rupţi şi pompieri „în priză”. Vezi ce bilanţ au salvatorii după furtuna de azi din Timiş FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vijelia abătută luni după-masă peste judeţul Timiş a făcut prăpăd. Deşi meteorologii anunţau instalarea avertizării de Cod Galben de vreme rea şi fenomene periculoase abia de de la ora 21:00, o furtună năprasnică a lovit Timişoara în jurul orei 17:00.

Vântul, care a suflat cu putere mare, a rupt mai mulţi copaci punând în primejdie vieţile oamenilor care locuiesc sau sunt nevoiţi să treacă prin zonele în care aceştia au căzut la pământ ca popicele. Un exemplu este cel din imaginile de mai jos, copacul rupt de vânt fiind pe strada Iosif Vulcan, dar acesta nu a fost singurul.

Pompierii din Timişoara susţin că au avut parte de peste 10 solicitări pentru a interveni în situaţii similare celei de pe strada Iosif Vulcan. ISU „Banat” a intervenit pentru debarasarea copacilor căzuţi „la datorie” şi pe străzile Bobâlna, Grigore Alexandrescu sau Mircea cel Bătrân, dar şi în comuna Sacoşu Turcesc şi în satul Sinersig, de pe raza judeţului. În multe dintre cazuri, copacii căzuţi au ocupat carosabilul, îngreunând traficul, iar în altele au provocat chiar distrugeri, căzând pe autoturisme parcate în apropierea lor.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=9x-cKiA7XMY&feature=youtu.be]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan din Timișoara.Trei mașini s-au ciocnit...

ISU Timis a fost dotat cu doua autospeciale si sapte barci pneumatice noi FOTO

Două autospeciale de stingere cu apă și spumă și șapte bărci pneumatice de salvare...