ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Îngerii Galbeni își BAT JOC de persoanele cu HANDICAP. Amendați pentru că au parcat pe locul amenajat pentru handicapați FOTO+VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bătaia de joc a angajaţilor societăţii Îngerii Galbeni nu cunoaşte limite. Iar cea a poliţiştilor, fie ei locali, fie naţionali, asemenea, pentru că permit astfel de gesturi acestor nesimţiţi.

Luni noaptea, către ora 23:00, parcarea magazinului Profi din apropierea Casei Tineretului din Timişoara s-a transformat într-un adevărat spectacol de circ, dar cu actori a căror roluri sunt dintre cele mai negative posibile. În rolurile principale, aceeaşi angajaţi ai societăţii „Îngerii Galbeni”, şi, culmea, clienţii magazinului amintit, dar nu orice clienţi, ci unii mai… speciali.

De ce speciali, pentru că e vorba despre doi clienţi cu dizabilităţi, persoane cu handicap care au şi dovezi în acest sens. Oamenii au parcat pe cele două locuri „dedicate” aflate în parcarea laterală a magazinului şi susţin că au fost şi în magazin pentru a face cumpărături, ceea ce este cu atât mai grav. Cazul în care clienţii ies din magazin şi se trezesc cu maşinile „încolţite” nu este singular, în trecut o clinetă Profi reclamând acelaşi lucru.

Chemaţi la faţa locului, poliţiştii de la Secţia 2 au ridicat din umeri pe motiv că ei sunt acolo doar pentru a aplana un eventual conflict şi nu au cum să intervină întrucât, conform regulamentului parcării, activitatea celor care ridică autoturismele este legală. În plus, un echipaj al Poliţiei Locale a trecut pe o stradă aflată pe o altă latură a magazinului, dar aceştia s-au făcut că plouă şi au „fugit” câlând pedala de acceleraţie la vederea conflictului.

Cei doi clienţi au fost nevoiţi să plătească pe loc 488 de lei pentru „deblocarea” maşinii şi toată lumea a plecat mulţumită acasă, mai puţin clienţii, persoane cu handicap, de care atât autorităţile, prin organele care numai ale legii nu sunt şi până la unitatea comercială, îşi bat joc.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Sunt patit si eu cu căcații galbeni in parcare la melinda.eu macar sunt din alt oras..de ce nu va strangeti ca sa-i luati la omor? Daca ei sunt mana-n mana cu politia si primaria, macar de o bataie zdravana sa va intalniti.rusine lor! Tiganul ala de patron, si-a dat foc la masina lui personala toyota ca sa obtina asigurarea plus banii nostri sa isi poata lua monstrul ala alb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore