Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan din Timișoara.Trei mașini s-au ciocnit după ce un șofer mort de beat a intrat în coloana aflată la semafor.

Incidentul s-a petrecut luni după-masă in jurul orei 14:30, la intersecția străzilor Iosif Vulcan și Andrei Șaguna din Timișoara.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani circula, la volanul unui autoturism Ford, în coloană, pe strada Iosif Vulcan, spre strada Andrei Șaguna.

A rămas puțin în urma coloanei, iar când a plecat de pe loc a uitat să mai franeze și a intrat din plin într-un autoturism aflat în fața lui, un Volkswagen Polo, pe care l-a proiectat-o într-un alt autoturism, oprit și el în coloană la semafor.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, iar în momentul în care șoferul din ultimul autoturism lovit s-a dat jos pentru a evalua pagubele, a constatat că ceva nu este în regulă.

Șoferul care a provocat accidentul era incoerent și se vedea clar că a consumat alcool. Șoferul nevinovat a sunat imediat la 112 și a anunțat accidentul.

Echipajul de la poliția rutieră trimis la fața locului a avut însă o surpriză.

Polițiștii i-au pus pe toți șoferii implicați în accident să sufle în etilotest, iar în momentul în care l-au testat pe șoferul din Volkswagen și-au dat seama că și el consumase alcool.

Cel care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 1,25 miligrame alcool pur per litru în aerul expirat, iar celălalt una de 0,47.

Ambii conducători auto au fost duși la spitalul municipal din Timișoara pentru prelevarea de probe biologice.

Cei doi șoferi au acum dosare penale pentru că au urcat băuți la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare