ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident VIOLENT pe strada Cluj, în urma căruia un AUDI A4 a fost cuprins de flăcări. Care au fost pagubele

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Incendiu în această dimineață pe străzile Timișoarei. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș a fost nevoit să intervină de urgență în jurul orei 11.00, după ce un autoturism, marca Audi A4, a fost cuprins de flăcări în urma unui accident rutier.

Totul a avut loc pe strada Cluj, la colțul cu strada Eroii de la Tisa. La locul intervenției s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă, dar și alți patru ofițeri. Din fericire nu au fost victime, excluzând unele leziuni minore asupra unei persoane, care a fost, de altfel, transportată la spital. În schimb au existat pagube de ordin financiar: au aurs elemente combustibile ale compartimentului motor și s-au deteriorat parbrizul, dar și caroseria în proporție de 40%.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore