UPDATE: Maşina lui Măcinică, găsită de poliţişti la marginea unei păduri din Herneacova

- Advertisement -

După ce ieri v-am promis că vom reveni cu noutăţi legate de ancheta în curs de desfăşurare în cazul “Titi ciobanul”, astăzi anchetatorii au găsit autoturismul la marginea unei păduri din apropierea localităţii Herneacova.

Criminalişti, mascaţi, inclusiv şeful Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Timiş, Claudiu Jianu, au fost prezenţi la locul unde a fost găsită maşina ciobanului fugar. Bineînţeles de la locul cercetării nu putea lipsi Măcinică Vasile, care era flancat de doi mascaţi în Duster-ul anchetatorilor. Acesta a colaborat cu anchetatorii şi i-a dus la locul unde a ascuns maşina. Autoturismul are două urme de gloanţe, unul în aripa spate stânga şi unul în bara din spate. Criminaliştii au luat amprente şi au cercetat în amănunt maşina lui “Titi ciobanul”. Acesta avea în interior o perină şi o plapumă cel mai probabil din perioada când era pe “goană” şi stătea ascuns de poliţişti. Astăzi Măcinică va fi prezentat unui procuror cu propunerea de arestare pentru 30 de zile.

UPDATE: Măcinică Vasile, a primit mandat de arestare pe 30 de zile şi a fost introdus în arestul IPJ Timiş. Acesta este acuzat de două fapte de ULTRAJ şi fugă de la locul accidentului.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare