Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Tiristul” român care a semănat moarte pe o autostradă din Grecia, acuzat de omor din culpă

- Advertisement -

Potrivit publicaţiei, tragedia s-a produs ca urmare a faptului că şoferul, în vârstă de 39 de ani, care conducea un TIR a lovit 30 de vehicule pentru că nu a reuşit să frâneze. La momentul accidentului, pe drumul respectiv se executau lucrări.

Vocea Timișului anunța duminică că TIR-ul condus de un român era înmatriculat în Bulgaria şi nu a oprit la semnalele celor care se ocupau de semnalizarea șantierului.

În cursul interogatoriului, şoferul a declarat că a văzut semanele de avertizare şi doi bărbaţi cu steaguri care dirijau vehiculele, dar că nu a putut să reducă viteza, potrivit To Vima. În contextul în care camionul era încărcat cu 19 tone de marfă, iar drumul pe care s-a produs accidentul se afla în pantă, impactul a fost deosebit de puternic, precizează publicaţia.

Poliţia l-a arestat pe şofer, dar şi pe managerul firmei pentru care lucrează, în vârstă de 42 de ani, pentru omor din culpă. Cei doi urmează să fie audiaţi de către Procuratura din Veria, scrie publicaţia fără să facă alte precizări, iar traficul pe drumul Egnatia Odos, pe care a avut loc accidentul, a fost reluat, notează Mediafax.

Foto:seleo.gr

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore