ghiveci1

Prostia unora dintre ”noi” e de o complexitate maximă, dacă pot să mă exprim astfel, sau bunul-simț lipsește cu desăvârșire, însă atunci când vine vorba despre distrugerea unor bunuri ce aparțin orașului, cumpărate din banii publici, parcă cei care ”sar calul” ar trebui pedepsiți mult mai dur decât cu simplă amendă de câțiva zeci sau puține sute de lei.

Polițistul local aflat în patrulare azi-noapte, în jurul orei 2:00, în zona Podului Michelangelo, a depistat încă o persoană care a aruncat de pe pod o jardinieră cu flori din cele amplasate pe balustradă. Imediat s-a trecut la legitimarea acestuia, stabilindu-se că se numește C. Neculai, are 42 de ani, cu domiciliul în Timișoara.

Needucatul a fost predat, pentru continuarea cercetărilor, polițiștilor de la Secția 1 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Până acum alte patru persoane care au aruncat peste pod jardinierele cu flori sau au smuls florile au fost depistate pe polițiștii locali, care au ajuns și ei la limitele răbdării. ”Facem apel către cetățeni să dea dovada de simț civic și să țină cont de măsurile de înfrumusețare a orașului, astfel de gesturi atrăgând după sine sancțiuni drastice” susțin oamenii legii din capitala banatului.

2 COMENTARII

    • ”Noi” este între ghilimele, tocmai pentru că omul are ”calitatea” de a domicilia în Timișoara, fără să știm unde s-a născut, și dacă are ”origini” bănățene..Reclamații face fiecare după bunu-i plac, iar noi suntem ”obligați” de meserie să fim imparțiali. Exprimările de genul ”Un oltean…”, ”Un ardelean…”, ”Un țigan”, etc, sunt folosite strict pentru a nu utiliza ”un bărbat”, eventual ”o femeie”, extrem de frecvent!

Comments are closed.