ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jordi Savall, CONCERT la Filarmonica Banatului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jordi Savall va concerta sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 19.00, la Filarmonica Banatul, în cadrul Festivalului Baroc. Pe lângă acesta, care va cânta la viola de gamba, pe scenă va mai urca și Ansamblul Hesperion XXI, care-i care în componență pe Andrew Lawrence-King la harpă barocă spaniolă, Rolf Lislevand la chitară și teorbă, iar pe David Mayoral la percuție.

Jordi Savall este considerat a fi principalul responsabil pentru revitalizarea unui instrument aproape uitat acum câteva decenii: viola da gamba. Un obișnuit al scenelor din întreaga lume, muzicianul a înregistrat în anul 2009 un CD cu nouă piese scrise de Dimitrie Cantemir, intitulat „Cartea ştiinţei muzicii”.

Pe lângă Timișoara, Jordi Savall va mai concerta și în mari orașe ale lumii precum Buenos Aires, Istanbul, Rotterdam, Rio de Janeiro, Londra sau Versailles.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore