ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Campanie de colectare a anvelopelor, în Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ECO Club Timișoara, în parteneriat cu SC EcoTires SRL, organizează în perioada 6-7 noiembrie cea de-a șasea ediție de colectare a anvelopelor uzate din Timișoara, după ce în primele ediții această campanie s-a bucurat de un succes neașteptat. Ediția din acest an se va desfășura în parcarea Iulius Mall, între orele 12.00 și 18.00.

Scopul principal este reducerea de anvelope aruncate la voia întâmplării pe marginea drumurilor sau în locuri neautorizate, prin punerea la la dispoziția cetățenilor a unui cadru legal și controlat de colectare în vederea eliminării din circuit. Colectarea se va face cu ajutorul unui microbuz, iar voluntarii ECO Club Timișoara vor fi prezenți în ambele zile pentru a-i asista pe posesorii de anvelope uzate.

Anvelopele vor fi mai departe prelucrate și transformate în negru de fum sau vor fi utilizate drept combustibil pentru fabricile de ciment.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore