ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Plata din bugetul local pentru pasajul de sub Piața Operei și pentru îngroparea liniilor de tren, o utopie în viziunea lui Alfred Simonis

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce inițial s-a dorit scoaterea pietrei cubice din peste 10 străduțe din Timișoara, pentru a fi pusă în centrul istoric, proiect de hotărâre votat în plenul Consiliului Local, acum această schimbare nu mai este necesară. Totuși, piatra va fi scoasă, ceea ce îi ridică semne de întrebare pesedistului Alfred Simonis, care se simte mințit de către cei care au propus pentru întâia oară acest proiect.

„Înțeleg că nu mai e nevoie de acea piatră cubică de pe 14 străduțe din Timișoara, pentru a fi relocată în Piața Unirii. Totuși, ea va fi scoasă. Cu alte cuvinte, noi am fost mințiți în plen, doar ca să aprobăm acea scoatere de piatră. Dacă nu mai e nevoie, eu nu mai sunt de acord să fie scoasă, pentru că prinde foarte bine acolo unde e. Tocmai de aceea, am să fac o interpretare în plenul de mâine, să văd exact de ce se mai scoate piatra de acolo”, a precizat Alfred Simonis.

Cât despre cele două proiecte grandioase propuse pentru Timișoara, legate de închiderea Inelului I și de îngroparea liniilor de tren, președintele TSD Timiș crede că sunt doar niște utopii, pentru că Timișoara nu-și poate permite să plătească o asemenea sumă de bani. „Se propune studiul de fezabilitate pentru mâine în ceea ce privește închiderea Inelului I, reorganizarea circulației rutiere cu subpasajul de la Operă, și al doilea pentru îngroparea liniilor de cale ferată care traversează orașul. Două proiecte care ar fi utile pentru Timișoara, dar îmi e greu să înțeleg cum se va finanțat din bugetul local, pentru că doar studiile de fezabilitate costa sute de mii de euro, ținând cont că s-ar putea ca nici măcar să nu putem pune în practică, nici dacă eșalonăm pe 10 ani banii din bugetul orașului”, a declarat Alfred Simonis.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore