Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident MORTAL pe drumul dintre Timișoara și Peciu Nou, după o seară petrecută în club FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Destin tragic pentru un tânăr de 27 de ani, după ce ieri a trăit ultimele clipe ale vieții sale. Aflat în această dimineață pe drumul ce leagă localitatea Peciu Nou de Timișoara, bărbatul și-a pierdut viața după ce autoturismul pe care-l conducea s-a răsturnat pe marginea drumului.

Tânărul se îndrepta spre Peciu Nou și, aflându-se în mașină cu alți doi prieteni, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se și ajungând cu mașina într-un pom de pe marginea drumului. În urma incidentului, șoferul a murit pe loc, iar ceilalți doi tineri în vârstă de 19 și 20 de ani au fost răniți, fiind transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Din declarațiile date de cei doi polițiștilor, se întorceau după o seară petrecută în clubul Porky’s din Timișoara, în care cu toții au consumat băuturi alcoolice. Mai mult, în momentul în care au părăsit clubul, în mașină se mai afla încă un prieten care nu consumase nimic și care a condus până în Calea Șagului, fiind refuzat când le-a propus să-i ducă până în Peciu Nou. Pompierii au intervenit pentru a scoate cadavrul din mașină, iar cei care au scăpat doar cu răni au fost ajutați de un taximetrist care circula prin zonă. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a produs accidentul.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore