ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACS Poli, partidă de verificare cu FK Rad. Cele două echipe s-au mai întâlnit și în cantonamentul din Slovenia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ACS Poli Timișoara nu pierde timpul nici în pauza competițională, cauzată de meciurile echipelor naționale și de terminarea turului de campionat. La doar trei zile distanță de partida de la Ploiești contra Petrolului, alb-violeții vor disputa un meci de verificare în Serbia, la Belgrad, contra celor de la FK Rad.

Timișorenii s-au mai întâlnit cu trupa din capitala Serbiei și în vara acestui an, în cantonamentul din Slovenia, atunci când scorul a fost unul alb, 0-0. În momentul de față, FK Rad se află pe poziția a 11-a în campionatul Serbiei.

Partida va avea loc astăzi, de la ora 16.30, pe stadionul „Kralj Petar I”, din Belgrad.

Foto: Emanuel Titus

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore