ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

PSD intră în perioada alegerilor interne. Ce crede Călin Dobra că-l recomandă pentru funcția de președinte executiv al BPJ VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucrurile încep să se miște în interiorul celor de la PSD Timiș. În zilele care vor urma membrii pesedeului își vor alege atât membrii biroului permanent județean, dar și președintele la nivel central, acolo unde nu vor avea prea mari bătăi de cap, fiind un singur candidat, Liviu Dragnea.

De altfel, nici la nivel județean nu vor exista prea multe probleme, devreme ce în funcțiile de președinte executiv, secretar executiv și trezorier sunt candidați unici. „Mâine, în data de 9 octombrie, de la ora 14.00, vom avea alegerile și în cadrul BPJ, unde vor fi aleși vicepreședinții, președintele executiv, secretarul executiv și trezorierul. Calendarul de alegeri interne va dura de mâine, până în data de 18 octombrie. De asemena, cei 150 de membri ai Consiliului Județean, își vor desemna biroul de conducere”, a declarat Călin Dobra, preşedinte al Comisiei Electorale Judeţene.

Cât despre alegerile la nivel național, PSD-ul nu va avea prea mari probleme interne. „Duminică, în 11 octombrie, avem scrutinul intern privind alegerile președintelui la nivel național. A fost validată o singură candidatură, a lui Liviu Dragnea, și se va merge pe procedura stabilită. Ne-am organizat la nivelul județului pe fiecare localitate în parte. Peste tot vor fi secții de votare deschise între orele 8.00 – 20.00”, a specificat Călin Dobra.

Ovidiu Brânzan va fi singurul candidat în funcția de trezorier, în vreme ce, ca și secretar executiv, va candida doar Adi Negoiță, iar pentru titulatura de președinte executiv, va fi însuși Călin Dobra. Întrebat despre atuurile care-l recomandă să ocupe această funcție, Călin Dobra a spus: „Am considerat că acum este momentul să particip la această competiție. Cred că mă recomandă faptul că sunt de aproximativ 16 ani membru în PSD, și faptul că am o experiență în spate, ajungând la seniori și obținând funcția de vicepreședinte PSD Timiș. Am luat-o de jos, iar legătura bună pe care o am cu organizațiile locale, cu primarii din teritoriu, este un atu”.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore