Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăRobu, ATAC la Grindeanu: "Prezența lui Sorin Grindeanu în funcția de prim-ministru...

Robu, ATAC la Grindeanu: „Prezența lui Sorin Grindeanu în funcția de prim-ministru nu a însemnat nimic bun”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În războiul din PSD, Liviu Dragnea are „aliaţi” neaşteptaţi. Este vorba despre nimeni altul decât primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care este de părere că PSD a făcut bine că l-a demis pe Sorin Grindeanu din funcţia de premier, prin moţiune de cenzură. Deşi dela începutul crizei politice şi până astăzi Nicolae Robu nu a făcut comentarii pe tema războiului din PSD, astăzi, acesta l-a atacat dur pe Sorin Grindeanu.

„S-au limitat cei de la PSD ca în permanenţă să spună că e vorba de orgoliile mele (n.r primarul se referă la construirea sălii polivalente de 16.000 de locuri la Giroc). Care orgolii? Am eu ceva de câștigat? Eu lupt pentru Timișoara și pentru timișoreni. De ce în Cluj poate să existe sală polivalentă mare, în Iaşi se construieşte o sală polivalentă mare, dar se construieşte în Iaşi, nu într-o comună de lângă Iaşi? De ce în Oradea se construieşte, de ce în Constanţa se construieşte, de ce există în atâtea şi atâtea alte orașe? În Craiova există, în București există și se va face încă una mare, deci eu cred că oricine s-a lămurit că de fapt am avut de-a face cu un boicot al proiectelor Timișoarei și ale timișorenilor și pentru așa ceva, chiar dacă nu ar mai fi vorba și de altele, dar este vorba și de altele, pentru noi, prezența lui Sorin Grindeanu în funcția de prim-ministru nu a însemnat nimic bun, să fie clar și evident nici pentru țară nu a însemnat nimic bun”, a spus Robu astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare