ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Magazine închise de Poliţia Locală, lângă Piaţa Aurora. Cum încălcau legea

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoara pare să fie tărâmul comercianţilor care încalcă legea, pentru a face bani ușor. O arată controalele efectuate de poliţia locală care dă amenzi pe bandă rulantă. Recent oamenii legii au efectuat verificări la comercianţii de lângă Piața Aurora, pentru a verifica modul în care aceștia respectă legislația referitoare la deținerea documentelor necesare desfășurării activității în mod legal.

„În urma controlul au fost depistate un număr de 9 societăți care nu dețineau acord de funcționare din partea Primăriei Timișoara, motiv pentru care au fost aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale conform OG 99/2000, în valoare totală de 6500 lei. În cazul a patru dintre acestea se va propune suspendarea activității deoarece nu este pentru prima dată când sunt depistate în această situație și nu au făcut demersurile necesare pentru obținerea acordului de funcționare. Polițiștii locali au în atenție acest aspect, urmând ca în perioada următoare și celelalte societăți din zonă să fie reverificate”, a informat Poliţia Locală Timişoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore