Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Femeie accidentată GRAV, de un italian, pe trotuar! Șoferul a încercat să fugă, iar Poliția ASCUNDE acest lucru

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Marți, 22 iulie 2014, în jurul orei 19:00, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe bulevardul Eroilor de la Tisa, din Timişoara, acolo unde un cetăţean italian, de 48 de ani, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat, efectuând manevra de mers înapoi, a surprins şi accidentat grav un pieton.

În urma accidentului, femeia de 50 de ani, care se afla pe spaţiul verde de pe trotuar, în afara carosabilului, a suferit răni grave, fiind internată de urgență la spital, informează Inspectoratul de Poliție din Timiș, care omite să menționeze faptul că șoferul italian, care era cu trei copii în mașină, după ce s-a ”urcat” cu mașina pe femeie, a vrut să fugă de la locul accidentului pe motiv că ”se grăbește să se întâlnească cu cineva”. Datorită spiritului civic al cetățenilor care se aflau în zonă, acesta nu a reușit să scape, fiind blocat de timișorenii care au asistat la accident, până la sosirea echipajelor de Poliție, respectiv ambulanță, susțin persoane care au asistat la întreaga scenă.

Femeia își aștepta soțul, care urma să ajungă la Timișoara cu un autocar a cărui ”stație” este chiar în acea zonă, în afara carosabilului!

Italianului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare