ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Opt timișeni au murit aseară, într-un accident ÎNSPĂIMÂNTĂTOR, în SPANIA! VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

MAE a precizat, miercuri dimineaţă, la solicitarea MEDIAFAX, că s-a finalizat procedura de identificare a 8 cetăţeni români decedaţi în accidentul care a avut loc pe autostrada A-7 în apropiere de localitatea Granja de Romamora, provincia Alicante din Spania.

Identificarea s-a realizat pe baza informaţiilor oferite de rude şi în urma verificărilor făcute la Aeroportul din Valencia, de unde cetăţenii români urmau să ia un avion al companiei Wizzair din data de 22 iulie 2014, de la ora 21:40, cu destinaţia România, anunță Mediafax.

Cei opt români care și-au pierdut viața în accidentul produs ieri erau din Timișoara, Jimbolia și Becicherecu Mic, scrie Digi24. Potrivit MAE, la acest moment autorităţile spaniole au demarat noi căutări la faţa locului întrucât se vehiculează existenţa unei a nouă persoane, care ar fi fost chiar şoferul, despre care rudele victimelor susţin că s-ar fi aflat în microbuzul implicat în accident. Autorităţile spaniole iau în calcul posibilitatea ca şoferul să fi fost aruncat din maşină la momentul impactului.

Accidentul a avut loc la kilometrul 543 al autostrăzii A-7, în apropiere de Alicante, la ora locală 16.40 (17.40, ora României). Microbuzul a luat foc şi a ars complet, iar pasagerii români erau trei bărbaţi, trei femei şi doi copii.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=3l00tVgJgg4#t=44]

Foto: abc.es

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore