Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii din Timiș atenționează: Nu vă mai urcați la volan, dacă NU aveți permis de conducere!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Marți, 22 iulie 2014, în jurul orei 16:45, poliţiştii de la Secţia 2 Timişoara au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Ofcea, din municipiu. Oamenii legii au procedat la verificarea conducătorului auto, un bărbat de 64 de ani, din localitatea Calacea, în baza de date, constatând că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Puțin mai târziu, în jurul orei 18:00, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control un moped care se deplasa pe D.J. 691, în localitatea Pişchia. Ca urmare a verificării conducătorului mopedului, un bărbat de 38 de ani, din localitatea Fibiş, în baza de date, poliţiştii au constatat că nici acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

După umai câteva minute, în jurul orei 18:20, poliţiştii Secţiei 12 Rurale Periam au oprit pentru control, pe raza localităţii Sânpetru Mare, un alt moped condus de un bărbat de 48 de ani, din localitatea Periam. Nici bărbatul aflat la comanda acestui scuter nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot ieri, poliţiştii Postului Moraviţa au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna menţionată anterior, în timp ce conducea un moped pe D.N. 59, în localitatea Stamora Germană, fără a poseda permis de conducere.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit, pe numele bărbaţilor, dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare