Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliția de Frontieră împlinește 150 de ani! Vezi cum îi sărbătorește la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

La aniversarea celor 150 de ani de existenţă a Poliţiei de Frontieră, timișorenii sunt invitați să joi, 24 iulie 2014, începând cu ora 11:00, în Piaţa Victoriei din Timişoara (pe platoul din faţa Operei), pentru a participa la prezentarea tehnicii din dotarea ITPF Timişoara şi a unor exerciţii demonstrative ale lucrătorilor din cadrul Detaşamantului de Sprijin Operativ, precum şi exerciţii demonstrative ale câinilor poliţişti.

La aceste activităţi vor participa şi delegaţii din partea Ungariei şi Serbiei, reprezentanţii ai autorităţilor publice locale şi ale altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Cu ocazia Zilei Poliţiei de Frontieră Române, la nivelul ITPF Timişoara vor fi avansaţi la termen în gradul profesional următor peste 360 de poliţişti de frontieră din cadul judeţelor Timiş, Caraş Severin şi Mehedinţi. Totodată vor fi avansati înainte de termen pentru merite deosebite în activitatea profesională depusă 78 de poliţişti de frontieră din cadrul ITPF Timişoara – destructurarea unor reţele de crimă organizată specializate în contrabandă cu produse accizabile, fraudă şi evaziune fiscală, capturi de ţigări de contrabandă în Punctele de Trecere a Frontierei din cadrul ITPF Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare