Primăria și-a ”tras” parcare în curtea RATT! 26 de locuri, supravegheate video, pentru timișoreni

- Advertisement -

Orarul de funcţionare al parcării este în intervalul orar 6ºº-23ºº și au fost amenajate 26 locuri de parcare, din care două sunt dedicate persoanelor cu handicap. Acestea vor fi marcate cu semnul distinctiv, în culorile alb/albastru.

Plata tichetului se va face la punctul de lucru din incinta Regiei Autonome de Transport Timişoara, iar tariful se ridică la 2 lei/oră, ”tarif aprobat de către Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Transport Timişoara la şedinţa din data 25 martie 2014” speifică administrația locală din Capitala Banatului. Plata tichetului se va face la punctul de lucru din incinta Regiei Autonome de Transport Timişoara.

Parcarea este supravegheată video, iar semaforul de la intrare va indica disponibilitatea locurilor din parcare. Atunci când culoarea acestuia va fi verde, procedura de utilizare a parcării este următoarea:
– se apasă butonul tichet (ticket), după care se primeşte tichetul, se aşteaptă ridicarea barierei, apoi se intră în zona de parcare. Parcarea se va face într-una din zonele libere marcate;
– din momentul efectuării plății, clientul are la dispoziţie 15 minute pentru a părăsi parcarea, în caz contrar se va impune plata pentru încă cel puţin 1h.
– după plata tichetului clientul va avea obligativitatea de a introduce tichetul în automatul destinat ieşirii.

Autoritățile locale atrag atenția cu privire la faptul că indicatoarele de circulaţie din incinta parcării trebuie respectate.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare