suspecti

O patrulă a Poliției Locale care era de serviciu pe timp de noapte în zona centrală a orașului a fost sesizată de doi minori, de 17 și respectiv 16 ani, cum că în jurul orei 3:30 au fost deposedați prin violență de două telefoane mobile de către alte două persoane la intersecția străzilor Sfântul Ioan cu C. Brediceanu. Imediat polițiștii locali au trecut la căutarea persoanelor descrise de victime, pe traseul Piața 700, str. Gheorghe Lazăr, Parcul Botanic, zonă în care existau indicii că s-au deplasat.

Oamenii legii au reținut persoanele suspecte despre care s-a stabilit că se numesc B. Daniel, de 23 de ani, cu domiciliul în Cernavodă – județul Constanța și D. Marius, de 36 de ani, cu domiciliul în Săbăuani – județul Neamț. Cei în cauză se aflau între Parcul Botanic și calea ferată unde se adăpostiseră într-un cort improvizat, unde de altfel a fost găsit și unul din telefoanele dispărute de la victime.

Cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie polițiștilor de la Secția 1. Locația urmează a fi permanent verificată până la asanarea definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here