Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Altă „investiţie”, altă panglică! Robu a predat Calea Sever Bocu şi o intersecţie de pe Calea Aradului, după reabilitare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Joi, 28 noiembrie 2013, Primăria Municipiului Timişoara a inaugurat două noi lucrări de asfaltare şi modernizare a carosabilului, de data aceasta locaţiile fiind Calea Sever Bocu (parţial) şi intersecţia Calea Aradului – Episcop V. Lăzărescu.

În cadrul lucrărilor de întreţinere şi reparaţii străzi au fost realizate covoare asfaltice, de către Sylc Con Trans S.R.L., pe Calea Sever Bocu în lungime totală de 150 de metri, pe tronsonul delimitat de străzile Divizia 9 Cavalerie – giraţia Bld. Antenei, mărindu-se şi banda de virare la stânga în intersecţia cu str. Amurgului.

Totodată, pentru fluidizarea traficului în intersecţia Calea Aradului – str. Episcop V. Lăzărescu s-au executat lucrări de extindere a suprafeţei carosabile, executantul lucrării fiind Strabag S.R.L.

Suprafaţa totală a lucrărilor totalizează 3.800 mp, în timp ce valoarea lucrărilor este de 411.247 lei. Primăria Municipiului Timişoara are în atenţie promovarea de programe privind dezvoltarea şi întreţinerea tramei stradale a municipiului, în vederea sporirii confortului cetăţenilor şi asigurării siguranţei circulaţiei auto şi pietonale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare