ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu speră ca până la sfârșitul anului lucrările din zona centrului istoric să fie gata. Problema parcărilor, încă NEREZOLVATĂ

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucrările din zona centrului istoric par că au avansat până în această perioadă a anului. Primarul Nicolae Robu speră ca până la sfârșitul anului totul să fie gata, iar Piața Unirii, împreună cu întreaga zonă, să aibă o nouă față.

„S-a avansat foarte frumos în centrul istoric. Putem remarca faptul că în Piața Unirii, latura dinspre vicariatul sârbesc este aproape gata pavată. Partea de sud a pieței este gata, partea de est este și ea finalizată, urmează doar ultima latură, care este cea mai îngustă, cea nordică, să fie pavată și ea. Estimez că până la sfârșitul lunii octombrie vor fi gata lucrările în Piața Unirii. Pe celelalte străzi sunt diverse stadii. Recent s-a finalizat pavarea străzii Lucian Blaga, dar pe altele mai avem de lucru. Sunt liniștit că până la sfârșitul anului totul va fi gata, iar orașul va avea o nouă față în zona sa istorică”, a explicat edilul Timișoarei.

În ceea ce privește problema parcărilor, lucrurile par a fi mai complicate. Una dintre soluții ar veni în urma unui schimb de terenuri pe care municipalitatea încearcă să-l facă împreună cu Universitatea de Vest din Timișoara. „Problema parcărilor nu o putem rezolva, doar dacă construim două parcări supraterane. Una poate fi supraterană și una subterană. Cea supraterană va trebui să fie în zona Punctelor Cardinale, acolo unde este popota la ora actuală. Proprietatea aparține Universității de Vest din Timișoara, cu care suntem în tratative să facem un schimb de terenuri, încât să preluăm acea clădire cu terenul aferent, în loc să construim o parcare cu 10 etaje. În partea sudică, raportat la centrul istoric, vreau să facem o parcare cu ocazia realizării inelului I. Acolo va fi o parcare subterană, cu cca. 700 de locuri, de o parte și de alta a bulevardului Brătianu”, a conchis Nicolae Robu.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore