AcasăStiriSocialOFICIAL! Petru Rumega a fost numit șef al Poliției Rutiere Timiș

OFICIAL! Petru Rumega a fost numit șef al Poliției Rutiere Timiș

”Decapitarea” conducerii Inspectoartului de Poliție Județean Timiș a creat haos în instituție, însă starea pare a reintra în normalitate. Dacă arestarea comisarului șef al Poliției Rutiere Timiș, Marcel Crăciunescu, l-a adus în postura de șef intermiar la Rutieră pe comisarul șef Liviu Cristean, astăzi avem confirmarea că și acesta a fost înlocuit.

Nu dintr-un motiv similar cu cel de mai sus, ci pur și simplu pentru că Liviu Cristean a fost numit interimar. Astfel, noul șef al Poliției Rutiere, numit este comisarul șef Petru Rumega, fostul șef al Biroului Control Intern, care a mai deținut funcția ”supremă” și la Poliția rutieră.

Comisarul șef Petru Rumega este căsătorit şi are doi copii. Polițistul a absolvit, în 2001, un curs postuniversitar de specializare în domeniul ştiinţelor penale organizat de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, iar în 1999 și-a luat licenţa la Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

Odată cu ”stabilizarea capului” Poliției Rutiere Timiș, atât polițiștii cât și, mai ales timișorenii – șoferi sau nu -, speră în mai bine. Din toate punctele de vedere! Cu atât mai mult acum, după ce v-am arătat care sunt adevăratele motive pentru care oamenii legii nu prea reușesc să pună mâna pe infractorii fugari.

Foto:adevarul.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente