Poliția din Timiș are șefi noi, interimari. Care sunt noutățile despre cei ARESTAȚI

- Advertisement -

După arestarea inspectorului-șef al IPJ Timiș, Sorin Muntean, șeful Poliției Române, Petre Tobă, l-a numit la conducerea Inspectoratului, interimar deocamdată, pe comisarul-șef Gheorghe Popescu – cel care a mai condus Poliția din Timiș în perioada 2010-2013.

Comisarul-şef Mihail Daniel Langă, a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, cu atribuţii pe linie de ordine publică, cea care până nu demult era în sarcina comisarului-șef Florin Bolbos. Mai multe despre cariera comisarului Langă puteți afla AICI.

La conducerea Poliției Rutiere, în locul lui Marcel Crăciunescu, a fost instalat comisarul șef Liviu Cristean, care este ofițer specialist, acesta fiind de asemenea imputernicit temporar.

În ceea ce privește conducerea Poliției din Recaș, acolo a fost instalat subcomisarul Victor Pălăduță, de la Ordine Publică, acesta luându-i locul, tot interimar, lui Marian Temu.

În ceea ce-i privește pe cei șase arestați preventiv, contestațiile depuse de aceștia vineri, la Curtea de apel Timișoara, acestea au fost analizate, iar judecătorii au luat o decizie definitivă deloc favorabilă marii majorități. Astfel, fostul șef al IPJ Timiș, Sorin Munteanu, Florin Bolbos -adjunctul IPJ-, dar și șeful de la ”Rutieră”, Marcel Crăciunescu și primarul din Recaș, Teodor Pavel, au primit decizia de a rămâne în continuare în stare de arest preventiv.

Judecătorii au fost mai ”indulgenți” cu șeful Poliției din Recaș, Marian Temu și șeful Poliției Locale din Recaș, Doru Berzescu, cei doi fiind lăsați să plece acasă, fiiind cercetați mai departe, în stare de libertate, sub control judiciar.

Vă reamintim că DNA a făcut ravagii în IPJ Timiș și nu numai, după ce a reținut opt persoane acuzate de curupție, printre aceștia aflându-se și cei trei conducători ai Poliției, amintiți mai sus. De asemenea, la sediul DNA, pentru ”declarații”, a fost chemat și președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, care este cercetat pentru faptul că ar fi produs un accident la kilometrul 450 de pe autostrada A1, pe data de 14 mai 2014, la orele 16:56, pe un segment de drum cuprins între localitățile Șanovița și Traian Vuia, unde a circulat pe contrasens circa 27 km, coborând de pe șoseaua de mare viteză, lângă Făget.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare