AcasăStiriSocialPreședintele CJ Timiș, din nou la DNA! Vezi de ce este suspectat...

Președintele CJ Timiș, din nou la DNA! Vezi de ce este suspectat și ce legătură are cu dosarul ”capilor” din Poliție FOTO

Joi, 22 ianuaire 2015, în jurul orei 16:00, președinte al Consiliului Județean Timiș Titu Bojin, a ajuns din nou la  DNA. Acesta a fost solicitat la sediul DNA Timișoara pentru a oferi detalii cu privire la acidentul pe care l-a provocat în luna mai a anului trecut, prezentat pe larg, în EXCLUSIVITATE, de Vocea Timișului.

Bojin a sosit la sediul DNA Timișoara alături de avocatul care-l ”apără” pe comisarul-șef Marcel Crăciunescu, Gheorghe Onea, clientul acestuia fiind adus de asemenea la sediul DNA Timișoara, puțin mai devreme, încătușat.

Vă reamintim că Bojin este suspectat de faptul că ar fi produs un accident la kilometrul 450 de pe autostrada A1, pe data de 14 mai 2014, la orele 16:56, pe un segment de drum cuprins între localitățile Șanovița și Traian Vuia, unde, ”un dement” a circulat pe contrasens circa 27 km, coborând de pe șoseaua de mare viteză, lângă Făget. Primul semnal asupra situației a fost tras la numărul de urgență 112, la ora 16.50, când un participant la trafic, Bogdan Timar, a semnalat faptul că ”un Hyundai Tucson de culoare neagră circulă pe contrasens, pe autostradă”. Vezi întreaga ”poveste” a accidentului AICI. Accidentul a fost mușamalizat de bunul prieten al social-democratului comisarul-șef Marcel Crăciunescu – șeful ”Rutierei” Timiș.

Foto: Adrian Pîclișan

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente