Directorul Aeroportului Internațional Timișoara, Dan Idolu, ”ZBOARĂ” din funcție! AFLĂ cine va fi numit interimar

- Advertisement -
Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara are parte de mari dificultăți de câțiva ani încoace. Dacă pe perioada în care instituția a fost condusă de actualul deputat PNL (ex-PDL) Cornel Sămărtinean, Aeroportul mergea bine ”la suprafață”,actuala conducere nu a ajuns încă într-un dosar, cel puțin nu public, chiar dacă Vocea Timișului a prezentat o serie de materiale în care trăgeam un semnal de alarmă față de ce se întâmplă în interiorul instituției și cum dispar banii publiici cu ajutorul pesedistului Dan Idolu.

La început v-am prezentat mai multe ”episoade” din serialul numit ”Pe Aeroportul Timișoara, parohia privată a PSD, au aterizat suspiciuni de corupție”, după care a urmat un alt ”serial” intitulat ”Aeroportul Internațional Timișoara, un experiment pesedist (ne)reușit!”, urmate de alte articole în care vă prezentam incompetența conducerii Aeroportului când, după ploaia înghețată căzută la Timișoara, pista a fost  dezghețată de soare, chiar dacă instituția cheltuie bani publici pentru a plăti servicii de deszăpezire. V-am mai prezentat și cum Timișoara a rămas fără un adevărat spectacol automobilistic pentru că Aeroportul este ”tarlaua privată” a PSD-istului Daniel Idolu, iar acum pare că totul se ”îndreaptă”, însă totul depinde de decizia care va fi luată, la nivel politic ca de obicei, de cei care se ocupă de ”frâiele” Aeroportului.

Surse demne de încredere din cadrul AIT susțin că Idolu -directorul general al instituției- este la un pas de demitere. Acesta va fi schimbat din funcție în zilele care urmează, în locul său urmând să fie numit ca director general interimar, rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea.

În acest moment, Pirtea este membru în Consiliul de Administrație al aeroportului timișorean, acolo unde a intrat anul trecut, în luna iunie.

UPDATE: Contactat telefonic, Rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea a infirmat zvonul că ar urma să preia funcția de director general interimar al Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” Timișoara, întrucât nu are pregătirea profesională necesară și ar fi în incompatibilitate, dacă ar face acest lucru, preferând să rămână pe funcția de rector al UVT.

Pe de altă parte, ”mișcările de trupe” vor avea loc, totuși, însă se pare că sunt vizate și alte posturi de conducere, nu doar cel de director general.

Foto:bzi.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare